



EN

UNIDROIT Working Group on Bank Insolvency

Third session (hybrid) Brussels, 17-19 October 2022 UNIDROIT 2022 Study 84 – W.G. 3 – Doc. 1 English only August 2022

ANNOTATED DRAFT AGENDA

- 1. Opening of the session and welcome
- 2. Adoption of the agenda and organisation of the session
- 3. Adoption of the Summary Report of the Second session (Study LXXXIV W.G. 2 Doc. 3)
- 4. Update on intersessional work and developments since the second Working Group session (Study LXXXIV W.G. 3 Doc. 2)
- 5. Consideration of work in progress
 - (a) Report of Subgroup 1 for the third session
 - (b) Report of Subgroup 2 for the third session
 - (c) Report of Subgroup 3 for the third session
 - (d) Other matters identified by the Secretariat (Study LXXXIV W.G. 3 Doc.
 - 2)
- 6. Organisation of future work
- 7. Any other business
- 8. Closing of the session

ANNOTATIONS

Item No. 1 Opening of the session

1. The third Working Group session will take place on **17**, **18 and 19 October 2022**.

2. The meeting will be held at the premises of the Single Resolution Board (Treurenberg 22, 1049 Brussels, Belgium – meeting room 'Athens'). Experts are encouraged to consider attending in person.

3. Online participation will be possible for those who are unable to join the session personally. A link to join the session via WebEx will be sent to remote attendees prior to the meeting. There will be an opportunity to test the connection before the beginning of the meeting.

4. The Chair of the Working Group will open the session on **Monday 17 October at 10:30 CEST**, followed by a welcome address by the SRB.

Item No. 2 Adoption of the agenda and organisation of the session

5. It is proposed that discussions be held as per the below tentative timetable.

6. In-person participants will be asked to register their attendance in the morning and will need to pass through security control. Breakfast will be available each meeting day from 09:30 CEST. Wi-Fi is available in the meeting room. Participants will have the opportunity to store their luggage in the meeting room the last day.

Monday 17 October: Items 1 to 4 and Report of Subgroup 1

Registration and breakfast	09:30 - 10:30 CEST	
Opening and 1 st Discussion	10:30 – 12:00 CEST	90 minutes
Coffee break	12:00 - 12:15 CEST	15 minutes
2 nd Discussion	12:15 - 13:30 CEST	75 minutes
Lunch	13:30 - 14:30 CEST	60 minutes
3 rd Discussion	14:30 - 16:00 CEST	90 minutes
Coffee break	16:00 - 16:15 CEST	15 minutes
4 th Discussion	16:15 - 17:30 CEST	75 minutes

Tuesday 18 October: Report of Subgroup 2 and Report of Subgroup 3

Breakfast	09:30 - 10:00 CEST	
1 st Discussion	10:00 - 11:30 CEST	90 minutes
Coffee break	11:30 - 11:45 CEST	15 minutes
2 nd Discussion	11:45 - 13:00 CEST	75 minutes
Lunch	13:00 - 14:00 CEST	60 minutes
3 rd Discussion	14:00 - 15:30 CEST	90 minutes
Coffee break	15:30 - 15:45 CEST	15 minutes
4 th Discussion	15:45 - 17:00 CEST	75 minutes

Breakfast	09:30 - 10:00 CEST	
1 st Discussion	10:00 - 11:30 CEST	90 minutes
Coffee break	11:30 - 11:45 CEST	15 minutes
2 nd Discussion	11:45 - 13:00 CEST	75 minutes
Lunch	13:00 - 13:45 CEST	45 minutes
3 rd Discussion	13:45 - 15:15 CEST	90 minutes

Wednesday 19 October: Report of Subgroup 3 and remaining Items

7. The Chair may propose adjustments to the order of the discussions and the tentative timetable.

Item No. 6 Organisation of future work

8. It is proposed that the fourth session of the Working Group be held in March 2023.

9. The continuation of the very fruitful intersessional work is strongly suggested, through the organisation of virtual intersessional meetings. In addition, the Working Group may wish to consider establishing a Drafting Committee to advance the work in preparation of the fourth Working Group session.