

INTERNATIONAL INSTITUTE FOR THE UNIFICATION OF PRIVATE LAW INSTITUT INTERNATIONAL POUR L'UNIFICATION DU DROIT PRIVE

EN

UNIDROIT Working Group on Bank Insolvency

Fifth session (hybrid) Rome, 17-19 October 2023 UNIDROIT 2023 Study 84 - W.G. 5 - Doc. 1 English only August 2023

ANNOTATED DRAFT AGENDA

- 1. Opening of the session and welcome
- 2. Adoption of the agenda and organisation of the session
- 3. Adoption of the Summary Report of the fourth session (Study LXXXIV W.G. 4 Doc. 5)
- 4. Update on intersessional work and developments since the fourth Working Group session
- 5. Consideration of work in progress
 - (a) Master Copy of the Draft Guide
 - (b) Other matters identified by the Secretariat
- 6. Organisation of future work
- 7. Any other business
- 8. Closing of the session

ANNOTATIONS

Item No. 1 Opening of the session

- 1. The fifth Working Group session will take place **between 17 19 October 2023**. The Chair of the Working Group will open the session on **Tuesday 17 October** at **11:00 CEST**.
- 2. The meeting will be held at the premises of **UNIDROIT** (Via Panisperna 28, 00184 Rome). Experts are encouraged to consider attending in person. Online participation will be possible via Zoom for those who are unable to join the session personally. A link to join the session remotely will be sent to remote attendees prior to the meeting. There will be an opportunity to test the connection before the beginning of the meeting.

Item No. 2 Adoption of the agenda and organisation of the session

3. It is proposed that discussions be held as per the below tentative timetable. The Chair may propose adjustments to this tentative timetable and decide on the order of the discussions.

Tuesday 17 October

Opening and 1st	11:00 - 13:00 CEST	120 minutes
Discussion		
Lunch	13:00 - 14:00 CEST	60 minutes
2 nd Discussion	14:00 - 15:45 CEST	105 minutes
Coffee break	15:45 - 16:00 CEST	15 minutes
3 rd Discussion	16:00 - 17:30 CEST	90 minutes

Wednesday 18 October

1st Discussion	09:30 - 11:15 CEST	105 minutes
Coffee break	11:15 - 11:30 CEST	15 minutes
2 nd Discussion	11:30 - 13:00 CEST	90 minutes
Lunch	13:00 - 14:00 CEST	60 minutes
3 rd Discussion	14:00 - 15:45 CEST	105 minutes
Coffee break	15:45 - 16:00 CEST	15 minutes
4 th Discussion	16:00 - 17:30 CEST	90 minutes

Thursday 19 October

1st Discussion	09:30 - 11:00 CEST	90 minutes
Coffee break	11:00 - 11:15 CEST	15 minutes
2 nd Discussion	11:15 - 12:45 CEST	90 minutes
Lunch	12:45 - 13:30 CEST	45 minutes
3 rd Discussion	13:30 - 15:00 CEST	90 minutes

Item No. 6 Organisation of future work

4. It is proposed that the sixth session of the Working Group be held early-2024. The continuation of the very fruitful intersessional work is strongly suggested, through the organisation of virtual intersessional meetings and the work of the Drafting Committee.