



EN

UNIDROIT Working Group on International Investment Contracts

First session (hybrid) Rome, 23-25 October 2023 UNIDROIT 2023 Study L-IIC - W.G. 1 - Doc. 1 English only September 2023

ANNOTATED DRAFT AGENDA

- 1. Opening of the session and welcome
- 2. Adoption of the agenda and organisation of the session
- 3. Consideration of matters identified in the Issues Paper
 - (a) Preliminary matters
 - (b) Scope of the future instrument
 - (c) Content of the future instrument
- 4. Organisation of future work
- 5. Any other business
- 6. Closing of the session

ANNOTATIONS

Item No. 1 Opening of the session and welcome

- 1. The first Working Group session will take place on 23, 24 and 25 October 2023.
- 2. The meeting will be held at the premises of UNIDROIT at Via Panisperna 28 Rome (Italy). Experts are encouraged to consider attending in-person, while remote participation via Zoom will be possible.
- 3. A link to join the session remotely will be sent to virtual attendees prior to the meeting. There will be an opportunity to test the connection before the beginning of the meeting.
- 4. The Chairs of the Working Group, Ms Maria Chiara Malaguti and Mr Eduardo Silva Romero, will open the session on **Monday 23 October at 10:30 CEST**.

Item No. 2 Adoption of the agenda and organisation of the session

5. It is proposed that discussions be held as per the below tentative timetable.

Monday 23 October

Opening and 1 st Discussion	10:30 – 12:00 CEST	90 minutes
Coffee break	12:00 - 12:15 CEST	15 minutes
2 nd Discussion	12.15 - 13:30 CEST	75 minutes
Lunch	13:30 - 14:30 CEST	60 minutes
3 rd Discussion	14:30 - 16:15 CEST	105 minutes
Coffee break	16:15 - 16:30 CEST	15 minutes
4 th Discussion	16:30 - 18:00 CEST	90 minutes

Tuesday 24 October

1 st Discussion	09:30 - 11:15 CEST	105 minutes
Coffee break	11:15 - 11:30 CEST	15 minutes
2 nd Discussion	11:30 - 13:15 CEST	105 minutes
Lunch	13:15 - 14:15 CEST	60 minutes
3 rd Discussion	14:15 - 16:00 CEST	105 minutes
Coffee break	16:00 - 16:15 CEST	15 minutes
4 th Discussion	16:15 - 18:00 CEST	105 minutes

Wednesday 25 October

1st Discussion	10:00 - 11:30 CEST	90 minutes
Coffee break	11:30 - 11:45 CEST	15 minutes
2 nd Discussion	11:45 - 13:00 CEST	75 minutes

6. The Chairs may propose adjustments to the order of the discussions and the tentative timetable.

Item No. 4 Organisation of future work

7. It is proposed that the second session of the Working Group be held in March 2024. Additionally, the Working Group may wish to consider discussing the organisation of intersessional work, for instance, through the establishment of thematic Subgroups.