

INTERNATIONAL INSTITUTE FOR THE UNIFICATION OF PRIVATE LAW INSTITUT INTERNATIONAL POUR L'UNIFICATION DU DROIT PRIVE

UNIDROIT Working Group on Bank Insolvency

UNIDROIT 2024 Study 84 – W.G. 6 – Doc. 1 English only January 2024

EN

Sixth session (hybrid) Rome, 4-6 March 2024

ANNOTATED DRAFT AG ENDA

- 1. Opening of the session and welcome
- 2. Adoption of the agenda and organisation of the session
- 3. Adoption of the Summary Report of the fifth session (Study LXXXIV W.G. 5 Doc. 4)
- 4. Update on intersessional work and developments since the fifth Working Group session
- 5. Consideration of work in progress
 - (a) Master Copy of the Draft Guide
 - (b) Other matters identified by the Secretariat
- 6. Organisation of future work
- 7. Any other business
- 8. Closing of the session

ANNOTATIONS

Item No. 1 Opening of the session

1. The sixth Working Group session will take place **between 4 - 6 March 2024**. The Chair of the Working Group will open the session on **Monday 4 March** at **11:30 CET**.

2. The meeting will be held at the premises of **UNIDROIT** (Via Panisperna 28, 00184 Rome). Experts are encouraged to consider attending in person. Online participation will be possible via Zoom for those who are unable to join the session personally. A link to join the session remotely will be sent to remote attendees prior to the meeting. There will be an opportunity to test the connection before the beginning of the meeting.

Item No. 2 Adoption of the agenda and organisation of the session

3. It is proposed that discussions be held as per the below tentative timetable. The Chair may propose adjustments to this tentative timetable and decide on the order of the discussions.

Monday 4 March

	Opening and 1 st Discussion	11:30 – 13:30 CET	120 minutes
	Lunch	13:30 - 14:30 CET	60 minutes
	2 nd Discussion	14:30 - 16:15 CET	105 minutes
	Coffee break	16:15 - 16:30 CET	15 minutes
	3 rd Discussion	16:30 - 18:00 CET	90 minutes
Tuesday 5 March			
	1 st Discussion	09:30 - 11:15 CET	105 minutes
	Coffee break	11:15 - 11:30 CET	15 minutes
	2 nd Discussion	11:30 - 13:00 CET	90 minutes
	Lunch	13:00 - 14:00 CET	60 minutes
	3 rd Discussion	14:00 - 15:45 CET	105 minutes
	Coffee break	15:45 - 16:00 CET	15 minutes
	4 th Discussion	16:00 - 17:30 CET	90 minutes
Wednesday 6 March			
	1 st Discussion	09:30 - 11:15 CET	105 minutes
	Coffee break	11:15 - 11:30 CET	15 minutes
	2 nd Discussion	11:30 - 13:00 CET	90 minutes
	Lunch	13:00 - 13:45 CET	45 minutes
	3 rd Discussion	13:45 - 15:30 CET	105 minutes

Item No. 6 Organisation of future work

4. The Drafting Committee will meet on Wednesday 6 March from 15:30 CET and on Thursday 7 March (09:30 – 15:30 CET) to address the main feedback received during the sixth session. Subsequently, it is proposed to submit the draft Legislative Guide to the UNIDROIT Governing Council

for consideration during its 103rd session in May 2024, with the proposal to start a targeted consultation. Following the consultation, it is envisaged that the Working Group would meet one last time, tentatively in October 2024.