



EN

UNIDROIT and ICC Institute of World Business Law Working Group on International Investment Contracts

Second session (hybrid)
Paris, 13-15 March 2024

UNIDROIT 2024 Study 50-IIC - W.G. 2 - Doc. 1 English only February 2024

ANNOTATED DRAFT AGENDA

- 1. Opening of the session and welcome
- 2. Adoption of the agenda and organisation of the session
- 3. Adoption of the Summary Report of the first session (Study L-IIC W.G. 1 Doc. 3)
- 4. Update on intersessional work and developments since the first Working Group session
- 5. Consideration of work in progress
 - a) Report of Subgroup 0
 - b) Report of Subgroup 1
 - c) Report of Subgroup 2
 - d) Report of Subgroup 3
 - e) Other matters identified in the intersessional period
- 6. Organisation of future work
- 7. Any other business
- 8. Closing of the session

ANNOTATIONS

Item No. 1 Opening of the session and welcome

- 1. The second Working Group session will take place on 13, 14 and 15 March 2024.
- 2. The meeting will be held at the ICC Institute of World Business Law, 33-43 Avenue du Président Wilson, 75116 Paris, France on Wednesday 13 March and at White & Case 19 Pl. Vendôme, 75001 Paris, France on Thursday 14 and Friday 15 March.
- 3. Experts are encouraged to consider attending in-person, while remote participation via Zoom will be possible. A link to join the session remotely will be sent to virtual attendees prior to the meeting. There will be an opportunity to test the connection before the beginning of the meeting.
- 4. The Chairs of the Working Group, Ms Maria Chiara Malaguti and Mr Eduardo Silva Romero, will open the session on **Wednesday 13 March at 14:00 CET**.

Item No. 2 Adoption of the agenda and organisation of the session

5. It is proposed that discussions be held as per the below tentative timetable.

Wednesday 13 March

Opening and 1st Discussion	14:00 - 16:15 CET	135 minutes
Coffee break	16:15 - 16:30 CET	15 minutes
2 nd Discussion	16:30 - 18:00 CET	90 minutes

Thursday 14 March

1st Discussion	10:00 - 11:30 CET	90 minutes
Coffee break	11:30 - 11:45 CET	15 minutes
2 nd Discussion	11:45 - 13:30 CET	105 minutes
Lunch break	13:30 - 14:30 CET	60 minutes
3 rd Discussion	14:30 - 16:15 CET	105 minutes
Coffee break	16:15 - 16:30 CET	15 minutes
4 th Discussion	16:30 - 18:00 CET	90 minutes

Friday 15 March

1st Discussion	10:00 - 11:30 CET	90 minutes
Coffee break	11:30 - 11:45 CET	15 minutes
2 nd Discussion	11:45 - 13:30 CET	105 minutes
Lunch break	13:30 - 14:45 CET	75 minutes
3 rd Discussion	14:45 - 17:00 CET	135 minutes

6. The Chairs may propose adjustments to the order of the discussions and the tentative timetable.

Item No. 6 Organisation of future work

- 7. It is proposed that the third session of the Working Group be held on 3-5 June 2024 at the premises of UNIDROIT in Rome.
- 8. The continuation of the very fruitful intersessional work by the Subgroups is strongly suggested as a way to facilitate the advancement of the work in preparation of the third Working Group session.