



EN

UNIDROIT Working Group on International Investment Contracts

Sixth session (hybrid)
Paris, 10-12 June 2025

UNIDROIT 2025 Study L-IIC - W.G. 6 - Doc. 1 English only May 2025

ANNOTATED DRAFT AGENDA

- 1. Opening of the session and welcome
- 2. Adoption of the agenda and organisation of the session
- 3. Update on intersessional work and developments since the fifth Working Group session
- 4. Consideration of work in progress
 - a) Master Copy of the Draft Instrument
 - b) Other matters identified by the Secretariat
- 5. Organisation of future work
- 6. Any other business
- 7. Closing of the session

ANNOTATIONS

Item No. 1 Opening of the session and welcome

- 1. The sixth Working Group session will take place on **10**, **11**, **and 12 June 2025**. The session will take place at the ICC Institute (33-43 avenue du Président Wilson, 75116 Paris).
- 2. Experts are encouraged to attend in person, though remote participation will be possible. A link to join the session remotely will be sent prior to the meeting. There will be an opportunity to test the connection prior to the start of the session.
- 3. The Chairs will open the session on **Tuesday 10 June at 11:00 CEST**.

Item No. 2 Adoption of the agenda and organisation of the session

4. It is proposed that discussions be held as per the below tentative timetable. The Chairs may propose adjustments to this tentative timetable and decide on the order of the discussions.

Tuesday 10 June

	•		
	Opening and 1st Discussion	11:00 - 13:00 CEST	120 minutes
	Lunch	13:00 - 14:00 CEST	60 minutes
	2 nd Discussion	14:00 - 16:00 CEST	120 minutes
	Coffee break	16:00 - 16:15 CEST	15 minutes
	3 rd Discussion	16:15 - 17:30 CEST	75 minutes
Wednesday 11 June			
	1 st Discussion	09:30 - 11:15 CEST	105 minutes
	Coffee break	11:15 - 11:30 CEST	15 minutes
	2 nd Discussion	11:30 - 13:00 CEST	90 minutes
	Lunch	13:00 - 14:30 CEST	90 minutes
	3 rd Discussion	14:30 - 16:00 CEST	90 minutes
	Coffee break	16:00 - 16:15 CEST	15 minutes
	4 th Discussion	16:15 - 17:30 CEST	75 minutes
Thursday 12 June			
	1 st Discussion	09:30 - 11:15 CEST	105 minutes
	Coffee break	11:15 - 11:30 CEST	15 minutes
	2 nd Discussion	11:30 - 13:00 CEST	90 minutes
	Lunch	13:00 - 14:00 CEST	60 minutes
	3 rd Discussion and Closing	14:00 - 15:30 CEST	90 minutes

Item No. 5 Organisation of future work

- 5. The Drafting Committee will meet on Thursday 12 June (15:30 17:30 CEST) and on Friday 13 June (09:30 15:30 CEST) to address the main feedback received during the sixth session.
- 6. The seventh session of the Working Group will be held at the seat of Unidroit between 27-29 October 2025.